Franceză într-o clipă: Sweet Valentine ' s Coeur a la Creme cu sos de căpșuni

Franceză într-o clipă: Sweet Valentine ' s Coeur a la Creme cu sos de căpșuni
Franceză într-o clipă: Sweet Valentine ' s Coeur a la Creme cu sos de căpșuni este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 802 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Coeur de Valentine ' s Day, la CR, cu zmeură, Desert pentru doi: Valentine ' s Day coeur de la CR, și Coeur a la Creme cu sos de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți matrița Coeur aproximativ la CR, căptușind-o cu 2 prosoape de hârtie. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria ușor bucata de prosop de hârtie care atinge fundul matriței cu apă. Acest lucru vă va permite să cuibăriți hârtia în formă de inimă mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Într—un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă-doar aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați smântâna și bateți până chiar înainte ca amestecul să arate ca frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Adăugați zahărul, semințele de vanilie și coaja de lămâie și bateți până când amestecul seamănă cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Decantați amestecul de cremă de brânză în matrița în formă de inimă căptușită cu prosop de hârtie. Îndoiți excesul de prosop de hârtie deasupra și așezați matrița într-un castron puțin adânc pentru a prinde lichidul care se va scurge. Se răcește la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a face sosul, puneți căpșunile, apa, sucul de lămâie și zahărul într-o tigaie de sos la foc mare și fierbeți timp de 10 minute, până când zahărul este dizolvat și căpșunile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Folosiți un blender de imersie sau un blender obișnuit pentru a curăța sosul. Se strecoară printr-o sită și se acoperă. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Inversați inima cremoasă într-un castron mare, puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Turnați niște sos de căpșuni peste tot în exterior, astfel încât inima să plutească într-un bazin de sos roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
Sos RoșuSos Roșu

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista