Franceză într-o clipă: supă de linte și cârnați

Franceză într-o clipă: supă de linte și cârnați
Franceză într-o clipă: supa de linte și cârnați este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână țelină, linte verde, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți cârnații din carcasă și rotiți-le în chiftele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bilele de cârnați și gătiți doar pentru a arde exteriorul—3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Mutați chiftelele într-o parte a oalei și adăugați legumele și restul de linguriță de ulei de măsline în cealaltă. Se amestecă împreună și se fierbe până când legumele sunt moi-încă 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați lintea, cimbru și bulionul de legume. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă și se reduce focul la minim. Se fierbe la foc mic până când lintea este fragedă—1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
LinteLinte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Serviți imediat cu pâine extrem de crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista