Franceză într-o clipă: supă de linte și cârnați

Franceză într-o clipă: supa de linte și cârnați este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână țelină, linte verde, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie, și Franceză într-o clipă: găluște de supă de ceapă franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți cârnații din carcasă și rotiți-le în chiftele mici.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați bilele de cârnați și gătiți doar pentru a arde exteriorul—3 minute.
Mutați chiftelele într-o parte a oalei și adăugați legumele și restul de linguriță de ulei de măsline în cealaltă. Se amestecă împreună și se fierbe până când legumele sunt moi-încă 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați lintea, cimbru și bulionul de legume. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă și se reduce focul la minim. Se fierbe la foc mic până când lintea este fragedă—1 oră.
Serviți imediat cu pâine extrem de crustă.