Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel

Rețeta franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 866 calorii, 33g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Un amestec de coaja de lamaie, CR aproxormme fra aproxince, fileuri de somon, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote, Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote, și Somon și sparanghel 'aproape Croute'.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. aduceți o oală cu apă la fiert și sărați apa. Aruncați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Transferați sparanghelul într-o baie de gheață și răciți complet. Uscați pe un prosop de hârtie, apoi tăiați în monede subțiri pe o părtinire.
Se amestecă bucățile de sparanghel cu rozmarin, usturoi, CR aproxormme fra FRA și coaja de lămâie într-un castron mic.
Desfaceți ambele foi de foietaj și așezați-le separat pe un blat sau o tăietură.
Așezați o bucată de somon pe o parte a fiecărei foi de foietaj. Acoperiți fiecare file de somon cu jumătate din amestecul de sparanghel. Apoi, pliați patiseria peste somon și apăsați patiseria împreună pentru a forma un sigiliu. Tăiați orice margine de patiserie care depășește 1 inch, apoi sertizați marginea patiseriei.
Tăiați 2 sau 3 orificii de abur în partea superioară a patiseriei și așezați cele două colete pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți până la puf și auriu, aproximativ 35 de minute. Feliați fiecare colet în jumătate și serviți imediat.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot