Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel
Rețeta franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 866 calorii, 33g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Un amestec de coaja de lamaie, CR aproxormme fra aproxince, fileuri de somon, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 87 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote, Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote, și Somon și sparanghel 'aproape Croute'.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. aduceți o oală cu apă la fiert și sărați apa. Aruncați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați sparanghelul într-o baie de gheață și răciți complet. Uscați pe un prosop de hârtie, apoi tăiați în monede subțiri pe o părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se amestecă bucățile de sparanghel cu rozmarin, usturoi, CR aproxormme fra FRA și coaja de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Nonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Desfaceți ambele foi de foietaj și așezați-le separat pe un blat sau o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Așezați o bucată de somon pe o parte a fiecărei foi de foietaj. Acoperiți fiecare file de somon cu jumătate din amestecul de sparanghel. Apoi, pliați patiseria peste somon și apăsați patiseria împreună pentru a forma un sigiliu. Tăiați orice margine de patiserie care depășește 1 inch, apoi sertizați marginea patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Tăiați 2 sau 3 orificii de abur în partea superioară a patiseriei și așezați cele două colete pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți până la puf și auriu, aproximativ 35 de minute. Feliați fiecare colet în jumătate și serviți imediat.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.