Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort

Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort
Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 341 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, roquefort, andive belgiene și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate, Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, și Andive Belgiene Cu Roquefort, Nuci Și Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 425 buc.F. Aranjați andivele și perele într-un singur strat pe foaia de copt căptușită cu pergament. Se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează după gust cu sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, întorcându-vă o dată cu o pereche de clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați jumătățile de nucă pe o foaie de copt mică, cu margini și puneți-o în cuptor cu andive și pere pentru ultimele 5 minute de timp de gătit. Când sunt prăjite, tocați aproximativ nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați andivele și perele să se răcească timp de 5 minute la temperatura camerei. Aranjați pe partea de sus a patului de rucola copil. Condimentați ușor salata cu sare și piper. Se acoperă cu nuci și felii de Roquefort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Copilul RucolaCopilul Rucola
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista