Franceză într-o clipă: Haricots Verts du Sud
Franceză într-o clipă: Haricots Verts du Sud ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 2 și costă $3.21 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, haricots verts, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Haricots Verts cu Pancetta, Club 55 Haricots Verts, și Salată Verde.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie largă saut de înaltă parte, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Adăugați șalotele și saut-ul pentru 3 1/2 minute, amestecând des.
Adăugați usturoiul și 15 secunde mai târziu, adăugați pasta de roșii. Gatiti timp de 15 secunde, apoi adaugati haricots verts. Aruncați cu amestecul de pastă de roșii și adăugați vinul. Gatiti 1 minut, apoi adaugati rosiile cherry si condimentati cu sare si piper.
Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, timp de 30 de minute.
Scoateți capacul și fierbeți încă 5 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.