Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse

Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion de Bouillabaisse
Franceză într-o clipă: biban de mare chilian cu bulion Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 676 calorii, 21g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți stoc de pește, maioneză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Franceză Într-O Clipă: Paste Bouillabaisse, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic într-o oală largă, cu fundul greu, cu laturile suficient de înalte pentru a conține 3 căni de lichid—îmi folosesc tigaia de risotto. Când uleiul este cald, adăugați ceapa feliată și feniculul în oală și condimentați cu sare și piper. Lăsați legumele să transpire timp de 2 minute, apoi adăugați usturoiul feliat. Gatiti legumele inca 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Apoi, adăugați în cutia de roșii mici tăiate cubulețe și vinul alb. Ridicați focul la mare și lăsați vinul să se reducă ușor timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii MiciRoșii Mici
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați stocul de pește în oală și adăugați șofranul și frunza de dafin. Când stocul fierbe, reduceți focul la minim și lăsați stocul să fiarbă neacoperit timp de 10 minute. Această parte a procesului de la care "bouillabaisse" își primește numele: prima parte a cuvântului înseamnă "a fierbe", iar a doua "a coborî"."Șofranul va înflori în lichidul care fierbe și se va absorbi ca ceaiul în stoc, determinându-l să-și transforme culoarea de gălbenele. Condimentează din nou ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
BouillabaisseBouillabaisse
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
șofranșofran
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
După ce au trecut 10 minute, adăugați creveții rock și midii și amestecați-i în bulionul de bouillabaisse. Nu ar trebui să dureze mai mult de 3 minute pentru a găti; creveții se vor transforma de la gri la coral, iar midiile se vor deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BouillabaisseBouillabaisse
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
În timp ce stocul fierbe, gătiți bibanul de mare. Începeți prin a condimenta bine bibanul cu sare și piper pe ambele părți. Apoi acoperiți partea de jos a unei tigaie mari antiaderente saut saut cu ulei de măsline—o tigaie tipică va necesita aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
SeabassSeabass
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare, iar când uleiul începe să strălucească, adăugați cele patru file de pește. Gatiti aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte, pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Rouille cu pâine prăjită: pentru a prăji bagheta, aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie de copt și rulați într-un cuptor de 350 de grade până se usucă și devin aurii, aproximativ 10 minute, dar urmăriți-le!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru rouille, combinați maioneza, usturoiul, sucul de lămâie și coaja și ardeiul roșu prăjit într-un mini robot de bucătărie și condimentați cu sare și piper. Se amestecă până se purifică și se combină. Rouille, care se traduce prin "rugină", datorită culorii pe care o capătă în mod tradițional din șofran și ardei, poate fi servită alături de bouillabaisse cu aceste mici pâine prăjită de baghetă—perfecte pentru scufundare și lopată în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
BouillabaisseBouillabaisse
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
BaguetteBaguette
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
șofranșofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista