Franceză într-o clipă: Bernadette ' s Poisson, la Cr, la

Franceză într-o clipă: Bernadette ' s Poisson, la Cr, la
Rețeta franceză într-o clipă: Poisson-ul Bernadette-ului la CR-ul este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 450 calorii, 48G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cap la magazin și ridica usturoi, CR fra fra fra fra, fileuri de pește, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipită: Chaussons Aux Pommes cu scorțișoară Cr Corincme fra Corincche, Franceză Într-O Clipită: Pain Au Chocolat Cinnamon Rolls Cu CR Bucormme F, și Franceză într-un Flash (Clasic): Vanilie Crema de zahar ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. peștele se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se combină de usturoi și CR fra fra fra împreună în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Așezați un vas de copt ceramic pentru cuptor pe raftul central al cuptorului fierbinte timp de 5 minute. Puteți utiliza fie vase de copt ovale ceramice individuale (5 1/2 pe 8 inci), fie un vas mare de copt ceramic (9 pe 13 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați 2 linguri de unt în vasul fierbinte (sau între cele patru feluri de mâncare individuale), folosind lingura de lemn pentru a întinde untul pe fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Așezați peștele cu pielea în jos pe vasul de copt cu unt. Se acoperă cu CR ampermormme fra ampermormche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Coaceți până când peștele este doar gătit (opac și fulgi), aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Între timp, într-o tigaie saut 8 1/2-inch, topiți untul rămas la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați roșiile cu un vârf de zahăr și un vârf de sare. Acoperiți și gătiți până când roșiile se înmoaie și izbucnesc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
9
Scoateți peștele din cuptor, presărați busuioc și lingurați roșiile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Serviți imediat cu pâine caldă și crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista