Formă cu gelatină Cran-Zmeura

Formă cu gelatină Cran-Zmeura
Forma pentru gelatină Cran-Zmeură durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 12 și costă 37 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 100 de calorii . 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Această rețetă de la Allrecipes necesită merișoare, zahăr, amestec de zmeură jell-o® și apă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 13% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Mucegaiul cu șerbet Cran-Raspberry , Gelatina Cran-Zmeură și Moldul pentru gelatină cu zmeură Snowy .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sucul de zmeură rezervat, apa, merisoarele și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând des, până când coaja merisoarelor sparge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc si se adauga gelatina; se amestecă până se dizolvă. Încorporați ușor zmeura și turnați-o într-o formă de 2 litri. Dă la rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista