Food52 ' s pâine caldă cu lingură de cremă
O porție conține 403 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. Un amestec de oțet, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 133 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Lingură, Pâine Lingură, și Pâine Lingură.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați un vas de copt pătrat de 8 inci în cuptorul de pe raftul din mijloc pentru a se încălzi.
Se amestecă ingredientele uscate împreună într-un castron mare. Într-un alt castron mare, amestecați ouăle, laptele, 2 linguri de unt topit, oțetul și vanilia.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați încet până când aluatul este neted și fără bulgări.
Scoateți vasul de copt încălzit din cuptor și adăugați restul de 2 lingurițe de unt, folosind o perie pentru a acoperi baza și părțile laterale ale vasului. Răsturnați încet aluatul în vas și așezați-l pe suportul cuptorului. Turnați încet crema peste aluat; nu amestecați.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când stratul superior este maro auriu și un cuțit iese curat.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de servire.