Food52 ' s broccoli prăjit cu vinaigretă de boia afumată și migdale Marcona

Food52 ' s broccoli prăjit cu vinaigretă de boia afumată și migdale Marcona
Broccoli prăjit Food52 cu vinaigretă de boia afumată și migdale Marconan este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție conține 457 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,64 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de migdale marconan, vinaigrette, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Broccoli Prăjit Cu Vinaigretă De Boia Afumată Și Marconan Al, Migdale Marconan condimentate cu chimen și boia, și Migdale prăjite cu boia afumată și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. Pe o foaie mare de copt, aruncați floretele de broccoli cu un strop de ulei de măsline și o stropire puternică de sare kosher. Prăjiți timp de 20 de minute, până se rumenesc în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De BroccoliFlori De Broccoli
Sare KosherSare Kosher
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu până când este destul de cald, aproximativ 2 minute. Se amestecă usturoiul și boia afumată și se scoate tigaia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia AfumatăBoia Afumată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți oțetul de sherry și un vârf de sare într-un castron mic. Bateți încet uleiul de boia. Încercați să lăsați majoritatea solidelor (boia și usturoiul) în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
3
După 20 de minute, scoateți broccoli din cuptor și aruncați migdalele Marcona deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marcona MigdaleMarcona Migdale
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Stropiți cu câteva linguri de vinetă, aruncați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista