Food52 ' s broccoli prăjit cu vinaigretă de boia afumată și migdale Marcona
Broccoli prăjit Food52 cu vinaigretă de boia afumată și migdale Marconan este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție conține 457 calorii, 13g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,64 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de migdale marconan, vinaigrette, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Broccoli Prăjit Cu Vinaigretă De Boia Afumată Și Marconan Al, Migdale Marconan condimentate cu chimen și boia, și Migdale prăjite cu boia afumată și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. Pe o foaie mare de copt, aruncați floretele de broccoli cu un strop de ulei de măsline și o stropire puternică de sare kosher. Prăjiți timp de 20 de minute, până se rumenesc în pete.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu până când este destul de cald, aproximativ 2 minute. Se amestecă usturoiul și boia afumată și se scoate tigaia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
Puneți oțetul de sherry și un vârf de sare într-un castron mic. Bateți încet uleiul de boia. Încercați să lăsați majoritatea solidelor (boia și usturoiul) în tigaie.
După 20 de minute, scoateți broccoli din cuptor și aruncați migdalele Marcona deasupra.
Stropiți cu câteva linguri de vinetă, aruncați și serviți imediat.