Fontina și ardei roșu-Focaccia cu usturoi umplut
Fontinan și ardei roșu-usturoi umplut Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 142 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, făină de porumb, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de pui umplut cu brânză Fontina și ardei dulce roșu, Sage Fontina Focaccia, și Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină în amestecul de drojdie, amestecând bine pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore sau peste noapte pentru a crea un burete (amestecul va deveni foarte Bulbuc).
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute.
Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Puneți pulpa de usturoi, 1 lingură de ulei și 1 linguriță de sare într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Se amestecă în burete.
Adăugați 2 căni de făină în burete; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; rulați fiecare jumătate într-o rundă de 10 inci.
Așezați 1 aluat rotund pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Aranjați busuiocul peste aluat, lăsând o margine de 1/4 inch; se acoperă cu ardei grași.
Se presară uniform cu brânză. Se acoperă cu alt aluat rotund; ciupiți marginile pentru a sigila. Înveliți ușor cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când aluatul este dublat în dimensiune.
Preîncălziți cuptorul la 40
Descoperă aluatul. Faceți crestături deasupra aluatului cu un cuțit. Periați ușor aluatul cu 1 1/2 lingurițe de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când focaccia se rumeneste pe fund și sună gol la atingere.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.