Fontina și ardei roșu-Focaccia cu usturoi umplut

Fontina și ardei roșu-Focaccia cu usturoi umplut
Fontinan și ardei roșu-usturoi umplut Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 142 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, făină de porumb, drojdie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de pui umplut cu brânză Fontina și ardei dulce roșu, Sage Fontina Focaccia, și Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Adăugați 1 cană de făină în amestecul de drojdie, amestecând bine pentru a combina. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore sau peste noapte pentru a crea un burete (amestecul va deveni foarte Bulbuc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați pielea de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
UsturoiUsturoi
8
Puneți pulpa de usturoi, 1 lingură de ulei și 1 linguriță de sare într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Se amestecă în burete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați 2 căni de făină în burete; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; rulați fiecare jumătate într-o rundă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
12
Așezați 1 aluat rotund pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb. Aranjați busuiocul peste aluat, lăsând o margine de 1/4 inch; se acoperă cu ardei grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Făină De PorumbFăină De Porumb
BusuiocBusuioc
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Se presară uniform cu brânză. Se acoperă cu alt aluat rotund; ciupiți marginile pentru a sigila. Înveliți ușor cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 45 de minute sau până când aluatul este dublat în dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
AluatAluat
14
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Descoperă aluatul. Faceți crestături deasupra aluatului cu un cuțit. Periați ușor aluatul cu 1 1/2 lingurițe de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
16
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când focaccia se rumeneste pe fund și sună gol la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista