Fontina La Cuptor
Fontina coaptă durează aproximativ 21 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 635 calorii, 33g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $2.62 pe portie. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați bagheta crustă, piper, brânză fontina val d ' Aosta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1555 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fontina La Cuptor, Fontina La Cuptor, și Fontina La Cuptor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți broilerul și poziționați raftul cuptorului la 5 inci de căldură.
Distribuiți cuburile de Fontina uniform într-o tigaie din fontă de 12 inci.
Stropiți pe uleiul de măsline.
Combinați usturoiul, cimbrul și rozmarinul și presărați-l peste brânză și ulei de măsline.
Se presară cu sare și piper și se pune tigaia sub broiler timp de 6 minute, până când brânza se topește și clocotește și începe să se rumenească.
Serviți Fontina coaptă în stil familial - chiar din cuptor în tigaia din fontă cu bucăți cruste de pâine pentru ca toată lumea să se înmoaie.