Fontina crupe și Collards
Rețeta Fontina Grits și Collards este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru $1.51 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 462 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, frișcă grea, verdeață de collard și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Crupe coapte și Collards caserola, Carne de porc fiert cu Collards lent-fierte, crupe, și sos de roșii, și Umăr De Porc Fiert + Brânză Fontina Crupe.
Instrucțiuni
Spălați bine verdele de collard și tăiați tulpinile. Stiva frunze; rola în sus pe lungime.
Tăiați 2 fante longitudinale pe frunze; tăiați transversal în fâșii de 1/4 " și puneți deoparte.
Topiți untul la foc mediu într-o cratiță.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați verdeață collard; presărați cu apă și gătiți, acoperite, 4 până la 5 minute sau până când verdele sunt fragede.
Combinați bulionul și smântâna într-o cratiță mare; se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim; amestecați grits și gătiți, neacoperit, 10 minute.
Adăugați brânză; se amestecă până se topește. Se amestecă verdeața gătită.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling