Fontina crupe și Collards

Fontina crupe și Collards
Rețeta Fontina Grits și Collards este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru $1.51 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. O porție conține 462 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, frișcă grea, verdeață de collard și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Crupe coapte și Collards caserola, Carne de porc fiert cu Collards lent-fierte, crupe, și sos de roșii, și Umăr De Porc Fiert + Brânză Fontina Crupe.

Instrucțiuni

1
Spălați bine verdele de collard și tăiați tulpinile. Stiva frunze; rola în sus pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați 2 fante longitudinale pe frunze; tăiați transversal în fâșii de 1/4 " și puneți deoparte.
3
Topiți untul la foc mediu într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați verdeață collard; presărați cu apă și gătiți, acoperite, 4 până la 5 minute sau până când verdele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Combinați bulionul și smântâna într-o cratiță mare; se aduce la foc mic la foc mediu. Reduceți căldura la minim; amestecați grits și gătiți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați brânză; se amestecă până se topește. Se amestecă verdeața gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista