Fondue Elvețiană Clasică

Fondue Elvețiană Clasică
Fondue Elvețiană clasică este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 195 calorii. Un amestec de cuburi de pâine, amidon de porumb, kirsch și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 142 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Fondue Elvețiană Clasică, Fondue Elvețiană Clasică, și Fondue Elvețiană Clasică.

Instrucțiuni

1
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi împingând pentru a extrage sucul în timp ce lucrați. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați vinul în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat. Nu fierbeți vinul.Creați o suspensie amestecând amidon de porumb și kirsch într-o ceașcă, până când se formează o pastă netedă.Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag, nu o mișcare circulară. În caz contrar, brânza se va ridica și va fi dificil de lucrat. Având grijă să nu o lăsați să fiarbă, brânza este doar topită și cremoasă. Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KirschKirsch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați în oala de fondue așezată peste o flacără și serviți cu pâine pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista