Fondue de roșii și Mozzarella
Fondue de roșii și Mozzarella este un fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fondue De Roșii Cheddar, Fondue de roșii și ierburi, și 10 Minute de roșii uscate și fondue de rozmarin.
Instrucțiuni
Albiți frunzele proaspete de busuioc în apă clocotită doar o secundă și apoi îndepărtați-le chiar într-un bol mare cu apă cu gheață.
Scurgeți busuiocul, strecurând cu grijă excesul de apă, dar păstrând frunzele întregi. Înfășurați 1 frunză de busuioc în jurul fiecărui bocconcini. Frigărui bocconcini înfășurat pe capătul unui băț de lemn. Scufundați în sosul de roșii și bucurați-vă!;
Deschideți cutia de roșii, turnați sucul și aruncați. Cu mâinile, strângeți roșiile întregi într-o pulpă, adăugând pulpă într-un castron în timp ce stoarceți. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii și parfumate; aveți grijă să nu ardeți usturoiul.
Adăugați pulpa de roșii, amestecați pentru a combina și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Serviți ca sos de scufundare pentru bocconcini.