Fondue de roșii și Mozzarella

Fondue de roșii și Mozzarella
Fondue de roșii și Mozzarella este un fără gluten, primar și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fondue De Roșii Cheddar, Fondue de roșii și ierburi, și 10 Minute de roșii uscate și fondue de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Albiți frunzele proaspete de busuioc în apă clocotită doar o secundă și apoi îndepărtați-le chiar într-un bol mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgeți busuiocul, strecurând cu grijă excesul de apă, dar păstrând frunzele întregi. Înfășurați 1 frunză de busuioc în jurul fiecărui bocconcini. Frigărui bocconcini înfășurat pe capătul unui băț de lemn. Scufundați în sosul de roșii și bucurați-vă!;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
BocconciniBocconcini
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Bomboane De AerBomboane De Aer
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Deschideți cutia de roșii, turnați sucul și aruncați. Cu mâinile, strângeți roșiile întregi într-o pulpă, adăugând pulpă într-un castron în timp ce stoarceți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii și parfumate; aveți grijă să nu ardeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6
Adăugați pulpa de roșii, amestecați pentru a combina și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Serviți ca sos de scufundare pentru bocconcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
BocconciniBocconcini
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista