Fondue De Migdale De Ciocolată
Fondue de migdale de ciocolată este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1403 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, amaretto, mere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până amaretto ai putea urma acest curs principal cu Tort Amaretto Pound ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Fondue De Ciocolată-Migdale, Fondue De Migdale De Ciocolată, și Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane de migdale.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați jumătate și jumătate și extract de migdale.
Se încălzește până când bulele încep să se formeze la marginea cremei. Nu fierbeți. Reduceți căldura la minim și amestecați chipsurile de ciocolată, amestecând constant. Odată ce toată ciocolata este topită și încorporată, amestecați încet amaretto până când este combinată.
Se toarnă amestecul de ciocolată în oală fondue și se servește cu bunătăți pentru scufundare.
Nota bucătarului: puteți folosi această rețetă cu o fântână de ciocolată încălzită.