Fondue De Mere Caramel
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, fondue de mere Caramel ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest desert are 171 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 28 și costă 27 de cenți pe porție. Este perfect pentru Halloween. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr brun, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fondue De Mere Caramel-Ciocolată, Fondue Caramel, și Fondue Caramel.
Instrucțiuni
Într-un 3-qt greu. cratiță, combinați untul, zahărul brun, laptele, siropul de porumb și apa; se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand un termometru cu bomboane citeste 230 de minute (etapa de fir), aproximativ 8-10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Transferați într-o oală mică de fondue sau 1-1/2-qt. aragaz lent; păstrați cald.
Se servește cu felii de mere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Candy Apple. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "