Fondue De Ciocolată Neagră

Fondue De Ciocolată Neagră
Fondue de ciocolată neagră necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 418 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână tort de lire sterline, căpșuni, ciocolată semidulce de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fondue De Ciocolată Neagră, Fondue De Ciocolată Neagră, și Fondue Simplă De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți atât bomboanele, cât și frișca la foc mic, amestecând frecvent, până când smântâna este fierbinte și ciocolata este topită. Se amestecă cu sârmă măturică până la omogenizare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se toarnă în oală fondue. Păstrați cald cu recipientul de combustibil la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Aranjați prăjiturile și fructele pe platou. Setați oala de fondue în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista