Fondue de ciocolată cu portocale
Fondue de ciocolată cu portocale necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 263 de calorii, 3 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 1,34 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciocolată cu cacao, sirop de porumb, jumătate de smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Fondue de ciocolată cu portocale, Fondue de ciocolată cu portocale și Fondue de ciocolată cu coajă de portocală confiată, zmeură și macaroane cu migdale.
Instrucțiuni
În partea de sus a unui boiler sau a unui bol metalic peste apă abia fiartă, se încălzește ciocolata, smântâna și siropul de porumb; se amestecă până la omogenizare.
Se ia de pe foc, se amestecă cu lichior de portocale.
Transferați într-o oală pentru fondue încălzită; păstrați fonduea caldă.
Serviți cu fructe și prăjitură pentru înmuiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.