Fondue Cu Cremă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fondue cu cremă de migdale. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 163 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fondue De Migdale De Ciocolată, Fondue De Ciocolată-Migdale, și Plăcintă Cu Cremă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă smântâna până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și se extrage. Păstrați cald.
Se serveste cu negrese, tort, vafe și/sau cookie-uri.