Folie de pui, pere și Rucola la grătar cu vinetă de afine

Puiul la grătar, perele și învelișul de rucola cu vinaigretă de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de vinaigretă de afine, tortilla de făină, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paillard De Pui La Grătar Cu Rucola Și Vinetă De Lămâie, Salată de rucola și pere cu vinetă de arțar, și Salată de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați puiul și perele pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Pui la grătar 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Grătar pere 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți puiul și perele de pe grătar; tăiați perele în felii de 1/4 inch.
Combinați rucola și Vinaigreta de afine într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de rucola pe fiecare tortilla; se acoperă uniform cu felii de pui și pere.
Rulați tortilla și înfășurați în hârtie pergament.
Tăiați fiecare folie în jumătate.