Foietaj Fals
Faux foetaj ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Foietaj, și Tapas De Patiserie Cu Puf.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente.
Tăiați untul cu un blender de patiserie, lăsându-l în bucăți de mărime de mazăre (mai mari decât pentru o bucată tipică). Se amestecă smântâna. (Aluatul nu va fi coeziv.) Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați ușor.
Pat într - un pătrat, și rola într-un dreptunghi de 8-x 10 inch. Îndepărtați ambele părți ale aluatului cu făină, pliați în treimi (ca o scrisoare de afaceri) și răsturnați aluatul. Rotiți-l 90 și repetați procesul. Se răcește 30 de minute.
Tapetați mini-brioșe cu produse de patiserie, umpleți cu ingrediente quiche și coaceți pentru aperitive.
Urmați aceeași tehnică ca mai sus, dar umpleți cu gem sau conserve pentru tartele de fructe.
Umpleți triunghiuri de 3 inci de patiserie cu 2 lingurițe de carne măcinată condimentată, gătită; pliați, ciupiți închis și coaceți.
Rotiți triunghiurile în forme de semilună pentru rulouri de cină fulgi.
Adăugați puțină șuncă sau brânză în capătul larg al triunghiului înainte de a-l rula.
Rulați într-un cerc și așezați deasupra tocană de pui înainte de a coace pentru plăcintă cu oală de pui.