Foietaj " Covrigi
Covrigii "foietaj" ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână foietaj, muștar, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Covrigi De Patiserie Cu Puf Brânză, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați patiseria pe o foaie de hârtie de ceară; se presară uniform cu 1/3 cană parmezan; se acoperă cu o altă foaie de hârtie de ceară. Folosind un sucitor, întindeți ușor patiseria, răsturnați patiseria, îndepărtați hârtia și presărați uniform cu încă 1/3 cană de brânză. Acoperiți cu hârtie de ceară; rulați într-un dreptunghi de 12 pe 10 inci.
Îndepărtați hârtia de ceară.
Tăiați aluatul pe lungime în 24 de benzi. Formați fiecare într-un covrig de 2 1/2 inch; aranjați pe 2 foi de copt unse.
Ungeți aluatul cu gălbenuș de ou; se presară cu 1/3 cană de brânză rămasă.
Coaceți până devin aurii, rotind tigăile o dată, 12 minute.
Serviți cu muștar pentru scufundare.