Foie Gras și ouă cremă

Foie Gras și ouă cremă
Foie Gras și ouă cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, frișcă, tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras ars cu cremă de ghimbir, și Supă de mazăre cu Foie Gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt ușor Patru ramekine de 4 uncii sau feluri de mâncare souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Tăiați fiecare bucată de p.p. p. t. în 4 cuburi. Împărțiți cuburile P. P. M.-T. M. în feluri de mâncare preparate. Crăpați 1 ou în fiecare fel de mâncare, păstrând gălbenușurile întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Stropiți 1 lingură smântână peste fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
5
Presărați șuvițe de trufe, dacă doriți.
6
Se presară cu tarhon și pătrunjel. Acoperiți fiecare vas bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Umpleți tigaia mare cu apă până la adâncimea de 1/2 inch. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ramekins. Gatiti pana cand albusurile sunt ferme si galbenusurile inca curg, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Scoateți ramekins din apă; îndepărtați folia și ștergeți ramekins uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Se servește pe farfurii mici cu pâine prăjită.
1
Foie gras p și mousse sunt vândute la magazinele specialty foods și la unele supermarketuri. Trufele negre proaspete (în borcane) sunt vândute la piețele italiene și la magazinele de alimente de specialitate; cele mai aromate sunt trufele Negre Europene de iarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
TrufeTrufe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista