Foie Gras și ouă cremă
Foie Gras și ouă cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, frișcă, tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras ars cu cremă de ghimbir, și Supă de mazăre cu Foie Gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt ușor Patru ramekine de 4 uncii sau feluri de mâncare souffl.
Tăiați fiecare bucată de p.p. p. t. în 4 cuburi. Împărțiți cuburile P. P. M.-T. M. în feluri de mâncare preparate. Crăpați 1 ou în fiecare fel de mâncare, păstrând gălbenușurile întregi.
Se presară sare și piper.
Stropiți 1 lingură smântână peste fiecare ou.
Presărați șuvițe de trufe, dacă doriți.
Se presară cu tarhon și pătrunjel. Acoperiți fiecare vas bine cu folie.
Umpleți tigaia mare cu apă până la adâncimea de 1/2 inch. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați ramekins. Gatiti pana cand albusurile sunt ferme si galbenusurile inca curg, aproximativ 8 minute.
Scoateți ramekins din apă; îndepărtați folia și ștergeți ramekins uscat.
Se servește pe farfurii mici cu pâine prăjită.
Foie gras p și mousse sunt vândute la magazinele specialty foods și la unele supermarketuri. Trufele negre proaspete (în borcane) sunt vândute la piețele italiene și la magazinele de alimente de specialitate; cele mai aromate sunt trufele Negre Europene de iarnă.