Foie Gras ars cu cremă de ghimbir

Foie Gras ars cu cremă de ghimbir
Foie Gras ars cu cremă de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $13.43 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sulițe de arpagic, frișcă, sare grosieră și piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Pan-Ars Cu Citrice Condimentate Pur Aprox. E, și Foie Gras prăjit cu smochine Mostardan și smochine proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, rotiți ghimbirul cristalizat, ghimbirul proaspăt, zahărul brun și oțetul până când ghimbirul este tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
GhimbirGhimbir
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o tigaie de 2 până la 3 litri și se adaugă 3/4 cană smântână. Se amestecă la foc mare până la fierbere, apoi se amestecă des până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 8 până la 10 minute; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pe fiecare farfurie de salată, așezați o felie de pâine prăjită; păstrați cald până la 10 minute într-un cuptor de 150 până la 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Cu un cuțit fierbinte cu lamă subțire și ascuțit (încălziți în apă fierbinte sau peste un arzător), tăiați foie gras pe o dimensiune îngustă în felii groase de 1/2 inch; ștergeți cuțitul curat după fiecare tăietură și încălziți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Presărați felii ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; când este suficient de fierbinte pentru ca o picătură de apă să sară de pe suprafață, așezați rapid felii de foie gras în tigaie, umplându-l fără aglomerare. Gatiti foie gras doar pana se rumeneste usor pe fund, 15 pana la 45 de secunde, apoi intoarceti feliile si rumeniti alte parti (interioarele vor fi calde, nu fierbinti), 15 pana la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia de pe foc și, cu o spatulă largă, transferați rapid porții egale de foie gras în pâine prăjită; lingură grăsime în tigaie uniform peste pâine prăjită. Sos de ghimbir în mod egal în jurul porțiilor și garnisiți cu sulițe de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
GhimbirGhimbir
ArpagicArpagic
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
PolonicPolonic
TigaieTigaie
8
Datele nutriționale nu sunt disponibile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista