Foie Gras ars cu cremă de ghimbir
Foie Gras ars cu cremă de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $13.43 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sulițe de arpagic, frișcă, sare grosieră și piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Pan-Ars Cu Citrice Condimentate Pur Aprox. E, și Foie Gras prăjit cu smochine Mostardan și smochine proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, rotiți ghimbirul cristalizat, ghimbirul proaspăt, zahărul brun și oțetul până când ghimbirul este tocat.
Se toarnă într-o tigaie de 2 până la 3 litri și se adaugă 3/4 cană smântână. Se amestecă la foc mare până la fierbere, apoi se amestecă des până se reduce la aproximativ 3/4 cană, 8 până la 10 minute; păstrați cald.
Pe fiecare farfurie de salată, așezați o felie de pâine prăjită; păstrați cald până la 10 minute într-un cuptor de 150 până la 200.
Cu un cuțit fierbinte cu lamă subțire și ascuțit (încălziți în apă fierbinte sau peste un arzător), tăiați foie gras pe o dimensiune îngustă în felii groase de 1/2 inch; ștergeți cuțitul curat după fiecare tăietură și încălziți din nou.
Presărați felii ușor cu sare și piper.
Așezați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; când este suficient de fierbinte pentru ca o picătură de apă să sară de pe suprafață, așezați rapid felii de foie gras în tigaie, umplându-l fără aglomerare. Gatiti foie gras doar pana se rumeneste usor pe fund, 15 pana la 45 de secunde, apoi intoarceti feliile si rumeniti alte parti (interioarele vor fi calde, nu fierbinti), 15 pana la 45 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și, cu o spatulă largă, transferați rapid porții egale de foie gras în pâine prăjită; lingură grăsime în tigaie uniform peste pâine prăjită. Sos de ghimbir în mod egal în jurul porțiilor și garnisiți cu sulițe de arpagic.
Datele nutriționale nu sunt disponibile.