Foccacia Italiană La Grătar
Foccacia italiană la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 33 de porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați env. seasons dressing mix, apă, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Foccacia Panino, Foccacia de ceapă roșie pentru doi, și Usturoi Cimbru Foccacia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de rulouri, pachetul de drojdie și amestecul de pansament.
Adăugați apă fierbinte și 2 linguri. din ulei. Se amestecă până se formează aluat moale și aluatul se îndepărtează de partea bolului.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; frământați 5 minute sau până când este neted și elastic. Formați aluatul în runde de 2 (10 inci). Acoperiți cu folie de plastic sau prosop.
Să crească în loc cald 15 minute.
Așezați rondele de aluat pe grătarul uns pe cărbuni medii-mici. Grill 4 minute; rândul său.
Periați cu 1 lingură rămasă. ulei. Se acoperă cu brânză, roșii și busuioc. Grătiți încă 4 minute sau până când crusta de jos este maro aurie.