Focaccia de măsline

Focaccia de măsline
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Focaccian de măsline acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 120 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 35 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca o pâine și se face în aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, măsline, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Focaccia cu măsline cu rozmarin, Focaccia cu măsline cu rozmarin și Focaccia cu măsline scurte.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Tocate2 Linguri De Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Tocate
1 Linguriță Parmezan Mărunțit1 Linguriță Parmezan Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ardei Rosii Dulci Copti, Scursi Si Tocati2 Linguri Ardei Rosii Dulci Copti, Scursi Si Tocati
2
Adăugați zahărul, condimentele italiene, sare, piper și 1 cană de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Se amestecă roșiile, ardeii, măslinele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Loviți aluatul în jos. Modelați într-un 9-inch. cerc pe o tavă de copt unsă. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute. Cu vârful degetelor, faceți mai multe gropițe deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se unge cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Stropiți cu sare cușer și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
8
Coaceți la 400° timp de 14-18 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți pe un gratar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Focaccia poate fi combinată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista