Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva)
Rețeta Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.11 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, jumătate de făină și jumătate de făină de tort, ulei de măsline de calitate fină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Schiacciata cu struguri, Rețetă de struguri și Grappa Focaccia (Schiacciata con l ' Uva) , și Schiacciata lui Mario Batali cu struguri Concord și semințe de fenicul.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia, vinul, mierea și apa caldă într-un castron mare până când drojdia este dizolvată.
Lăsați să stea până la bule, aproximativ 10 minute.
Se amestecă 1 cană de făină (amestecul va fi aglomerat). Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, 40 până la 50 de minute.
Adăugați ulei, 1 1/2 căni de făină și sare de mare și amestecați până se formează un aluat lipicios.
Frământați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, adăugând treptat până la 1/2 cană mai multă făină, dacă este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este neted și elastic, dar încă moale, 8 până la 10 minute.
Transferați aluatul într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați de mai multe ori pentru a elibera aerul.
Tăiați aluatul în jumătate.
Întindeți 1 bucată de aluat, păstrând bucata rămasă acoperită, cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci.
Transferați aluatul într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 pe 1 inch și întindeți ușor pentru a acoperi cât mai mult posibil fundul (aluatul poate să nu se potrivească exact).
Împrăștiați jumătate de struguri peste aluat, apoi presărați strugurii cu 1/4 cană de zahăr.
Intindeti bucata rămasă de aluat în același mod și a pus pe partea de sus a strugurilor, se întinde ușor aluatul pentru a acoperi struguri. Împrăștiați strugurii rămași și 1/4 cană de zahăr deasupra și apăsați ușor în aluat. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți schiacciata în mijlocul cuptorului până se rumenesc bine și ferm la mijloc, 40 până la 45 de minute. Slăbiți părțile laterale și partea inferioară a schiacciata cu o spatulă și glisați pe un suport pentru a se răci.
Se servește la temperatura camerei.
* Strugurii de vin și Concord sunt delicioși, dar au gropi mari în comparație cu alte soiuri de struguri. Rezistați tentației de a le face—este dificil de făcut și prea mult lichid va emana din ele în aluat.