Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva)

Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva)
Rețeta Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.11 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, jumătate de făină și jumătate de făină de tort, ulei de măsline de calitate fină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Schiacciata cu struguri, Rețetă de struguri și Grappa Focaccia (Schiacciata con l ' Uva) , și Schiacciata lui Mario Batali cu struguri Concord și semințe de fenicul.

Instrucțiuni

1
Amestecați drojdia, vinul, mierea și apa caldă într-un castron mare până când drojdia este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la bule, aproximativ 10 minute.
3
Se amestecă 1 cană de făină (amestecul va fi aglomerat). Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Adăugați ulei, 1 1/2 căni de făină și sare de mare și amestecați până se formează un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Frământați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, adăugând treptat până la 1/2 cană mai multă făină, dacă este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este neted și elastic, dar încă moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați aluatul într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați de mai multe ori pentru a elibera aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Tăiați aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Întindeți 1 bucată de aluat, păstrând bucata rămasă acoperită, cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
10
Transferați aluatul într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 pe 1 inch și întindeți ușor pentru a acoperi cât mai mult posibil fundul (aluatul poate să nu se potrivească exact).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Împrăștiați jumătate de struguri peste aluat, apoi presărați strugurii cu 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
AluatAluat
ZahărZahăr
12
Intindeti bucata rămasă de aluat în același mod și a pus pe partea de sus a strugurilor, se întinde ușor aluatul pentru a acoperi struguri. Împrăștiați strugurii rămași și 1/4 cană de zahăr deasupra și apăsați ușor în aluat. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Coaceți schiacciata în mijlocul cuptorului până se rumenesc bine și ferm la mijloc, 40 până la 45 de minute. Slăbiți părțile laterale și partea inferioară a schiacciata cu o spatulă și glisați pe un suport pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Se servește la temperatura camerei.
1
* Strugurii de vin și Concord sunt delicioși, dar au gropi mari în comparație cu alte soiuri de struguri. Rezistați tentației de a le face—este dificil de făcut și prea mult lichid va emana din ele în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
AluatAluat
VinVin
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista