Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva)
Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline de calitate fină, jumătate de făină și jumătate de făină de tort, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Focaccia cu struguri (Schiacciata con l ' Uva), Schiacciata cu struguri, și Rețetă de struguri și Grappa Focaccia (Schiacciata con l ' Uva) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia, vinul, mierea și apa caldă într-un castron mare până când drojdia este dizolvată.
Lăsați să stea până la bule, aproximativ 10 minute.
Se amestecă 1 cană de făină (amestecul va fi aglomerat). Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, 40 până la 50 de minute.
Adăugați ulei, 1 1/2 căni de făină și sare de mare și amestecați până se formează un aluat lipicios.
Frământați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, adăugând treptat până la 1/2 cană mai multă făină, dacă este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este neted și elastic, dar încă moale, 8 până la 10 minute.
Transferați aluatul într-un castron mare uns și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați de mai multe ori pentru a elibera aerul.
Tăiați aluatul în jumătate.
Întindeți 1 bucată de aluat, păstrând bucata rămasă acoperită, cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci.
Transferați aluatul într - o tigaie de copt ușor unsă de 15 pe 10 pe 1 inch și întindeți ușor pentru a acoperi cât mai mult posibil fundul (aluatul poate să nu se potrivească exact).
Împrăștiați jumătate de struguri peste aluat, apoi presărați strugurii cu 1/4 cană de zahăr.
Intindeti bucata rămasă de aluat în același mod și a pus pe partea de sus a strugurilor, se întinde ușor aluatul pentru a acoperi struguri. Împrăștiați strugurii rămași și 1/4 cană de zahăr deasupra și apăsați ușor în aluat. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți schiacciata în mijlocul cuptorului până se rumenesc bine și ferm la mijloc, 40 până la 45 de minute. Slăbiți părțile laterale și partea inferioară a schiacciata cu o spatulă și glisați pe un suport pentru a se răci.
Se servește la temperatura camerei.
* Strugurii de vin și Concord sunt delicioși, dar au gropi mari în comparație cu alte soiuri de struguri. Rezistați tentației de a le face—este dificil de făcut și prea mult lichid va emana din ele în aluat.