Foc și șuncă de condimente
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă focul și șunca condimentată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 138 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 18 și costă 2,01 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cuișoare măcinate, 3%-mai puțin-sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sambar de linte roșie din foc Vegan și condiment, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați grăsimea și coaja de la jumătate de șuncă. Scor în afara de șuncă într-un model de diamant.
Așezați șunca pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Combinați jeleul și ingredientele rămase, amestecând cu un bici până se amestecă bine.
Periați aproximativ o treime din amestecul de jeleu peste șuncă.
Coaceți la 425 timp de 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți șunca din cuptor); coaceți încă 45 de minute, ungând șunca cu amestec de jeleu la fiecare 15 minute.
Transferați șunca într-un platou de servire; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.