Foc de tabără-piersici și smochine glazurate
Foc de tabără - piersici glazurate și smochine este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, fasole de vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Patru idei pentru fructe prăjite la foc de tabără (: piersici Caramel cu nuci pecan), Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt maro cu piersici glazurate}, și Smochine arse și piersici albe cu reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Săpați o groapă și construiți un foc în ea* sau folosiți un șemineu cu grătar încorporat.
Lăsați focul să ardă la mediu-înalt și întindeți buștenii după cum este necesar; dacă folosiți propriul grătar, puneți-l la loc.
Puneți untul, zahărul și sarea într-un cuptor olandez mare, greu sau într-o oală din fontă emailată. Răzuiți semințele de vanilie în oală și adăugați fasole. Puneți oala pe grătar pe foc sau pe aragaz la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul devine maro auriu si spumos si incepe sa miroasa a caramel, 3 pana la 6 minute.
Adăugați fructe și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți oala și gătiți, amestecând ocazional, până când fructele au eliberat puțin suc și sunt lucioase și glazurate, dar nu moale, 2 până la 4 minute.
* Bucătarii folosesc un grătar cu picioare (Stansport Camp Grill, de la 22 USD; stansport.com). funcționează și un grătar de grătar cu cărbune așezat pe cărămizi.
Tăiați fructele în dimineața ieșirii (aruncați piersici cu 2 linguri. suc de lămâie) și se răcește etanș într-un răcitor.