Foarte Berry sparge cu bezea și Sorbet sau înghețată

Foarte Berry sparge cu bezea și Sorbet sau înghețată
Foarte Berry Smash cu bezea și Sorbet sau înghețată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 288 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați înghețata vanillan, câteva frunze de mentă, băuturi alcoolice limoncello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Berry Smash, Skinny Cherry Berry Sparge, și Berry Bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mash fructe de padure si ierburi cu limoncello sau sirop într-un castron cu un masher de cartofi sau furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Scoateți sorbetul sau înghețata în boluri de servire și adăugați bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă piureul de fructe de pădure deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista