Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 203 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2395 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Flutură Tortul Steagului Tău, Steagul cu fructe-cheesecake, și Festiv Cu Fructe Cheesecake Pavilion.
Instrucțiuni
1
Feliați 1 cană de căpșuni; înjumătățiți căpșunile rămase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
2
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați gheață în apă rece pentru a măsura 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
4
Se adaugă în gelatină; se amestecă până când gheața se topește complet. Se da la frigider 5 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Gheață
5
Între timp, linia de jos a vasului 13x9-inch cu tort.
6
Adăugați căpșuni feliate și 1 cană de afine la gelatina îngroșată; se amestecă ușor. Lingura peste tort. Refrigerați 4 ore sau până când gelatina este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Afine
Gelatină
7
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu biciul până se omogenizează. Se amestecă biciul rece; răspândit peste gelatină. Aranjați jumătățile de căpșuni pe amestecul de brânză cremă pentru a semăna cu dungi de steag.