Fluturașul fiert cu varză chineză este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 324 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Un amestec de sos de soia, sherry, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pui Fiert Chinezesc, Cozi De Bou Fierte Cu Verdeață Chineză, și Ouă De Sos De Soia Fiert Chinezesc.
Instrucțiuni
1
Așezați varza și scallions feliate în cratiță. Condimentează fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Rulați fileurile; așezați pe varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Adăugați stoc de pește rezervat și legume fierte. Aduceți la fierbere. Acoperă. Reduceți căldura; fierbeți până când peștele a fiert, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.