Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și hor d ' oeuvre primordial? Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 4,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită scallions, busuioc opal, ulei de măsline extravirgin și flori de dovlecei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Flori de dovlecel umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), Ricotta-flori de dovlecel umplute, și Fusilli cu flori de dovlecel, Ricottan și șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați ricotta, oul, scallionul, nucșoara și sarea și piperul după gust. Folosind o linguriță mică, umpleți fiecare floare cu 1 1/2 lingurițe de umplutură și dați deoparte.
Într-un castron mediu, așezați roșiile și aruncați cu cele 2 linguri de ulei de măsline, busuioc și sare și piper, după gust, și dați deoparte.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Puneți 4 flori la un moment dat în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Aranjați 3 flori pe fiecare farfurie, îngrămădiți câteva dintre roșiile îmbrăcate în centrul fiecărei farfurii, rupeți frunzele de busuioc peste farfurii, presărați sare și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dovlecei prăjiți în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.