Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori

Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și hor d ' oeuvre primordial? Flori de dovlecei prăjiți cu Ricotta de bivol: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 4,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită scallions, busuioc opal, ulei de măsline extravirgin și flori de dovlecei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Flori de dovlecel umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), Ricotta-flori de dovlecel umplute, și Fusilli cu flori de dovlecel, Ricottan și șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați ricotta, oul, scallionul, nucșoara și sarea și piperul după gust. Folosind o linguriță mică, umpleți fiecare floare cu 1 1/2 lingurițe de umplutură și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mediu, așezați roșiile și aruncați cu cele 2 linguri de ulei de măsline, busuioc și sare și piper, după gust, și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți restul de 1/2 cană de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți 4 flori la un moment dat în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Aranjați 3 flori pe fiecare farfurie, îngrămădiți câteva dintre roșiile îmbrăcate în centrul fiecărei farfurii, rupeți frunzele de busuioc peste farfurii, presărați sare și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dovlecei prăjiți în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista