Flori de dovleac umplute cu busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Flori de dovleac umplute cu busuioc. Această rețetă face 10 porții cu 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, făină de porumb necunoscută, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Flori De Dovleac Umplute, Flori De Dovleac Umplute, și Flori de dovlecei prăjiți umplute cu Ricotta de busuioc.
Instrucțiuni
Puneți ricotta într-o sită fină așezată peste un castron.
Lăsați să se scurgă în frigider 3 ore sau peste noapte. Aruncați lichidul.
Transferați ricotta într-un castron mic și condimentați-o cu linguriță de sare și piper; se amestecă până se omogenizează.
Așezați 1o frunze de busuioc pe o suprafață de lucru. Aruncați aproximativ1 lingură ricotta pe 1 frunză de busuioc.
Așezați un zar de mozzarella deasupra ricotta. Apoi acoperiți-l cu o altă frunză de busuioc, în stil sandwich. Deschideți cu grijă 1 floare de dovleac îndepărtând stamina, dacă este necesar.
Așezați frunza de busuioc umplută în interior Floare. Apăsați floarea închisă pentru a sigila. Repetați cu stivele de frunze de busuioc rămase și florile de dovleac.
Încălziți aproximativ 3 inci ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când se înregistrează 365 de grade pe un termometru prăjit. Puneți ouăle și făina de porumb în boluri mici separate. Înmuiați 1 floare umplută în ouă, apoi în făina de porumb pentru a acoperi.Se prăjesc în loturi de 2 până la 3 până devin aurii, aproximativ 1 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante; lasa sa se scurga. Se condimentează cu sare de mare.