Flori de dovleac umplute cu busuioc

Flori de dovleac umplute cu busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Flori de dovleac umplute cu busuioc. Această rețetă face 10 porții cu 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, făină de porumb necunoscută, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Flori De Dovleac Umplute, Flori De Dovleac Umplute, și Flori de dovlecei prăjiți umplute cu Ricotta de busuioc.

Instrucțiuni

1
Puneți ricotta într-o sită fină așezată peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să se scurgă în frigider 3 ore sau peste noapte. Aruncați lichidul.
3
Transferați ricotta într-un castron mic și condimentați-o cu linguriță de sare și piper; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați 1o frunze de busuioc pe o suprafață de lucru. Aruncați aproximativ1 lingură ricotta pe 1 frunză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5
Așezați un zar de mozzarella deasupra ricotta. Apoi acoperiți-l cu o altă frunză de busuioc, în stil sandwich. Deschideți cu grijă 1 floare de dovleac îndepărtând stamina, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Așezați frunza de busuioc umplută în interior Floare. Apăsați floarea închisă pentru a sigila. Repetați cu stivele de frunze de busuioc rămase și florile de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
7
Încălziți aproximativ 3 inci ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când se înregistrează 365 de grade pe un termometru prăjit. Puneți ouăle și făina de porumb în boluri mici separate. Înmuiați 1 floare umplută în ouă, apoi în făina de porumb pentru a acoperi.Se prăjesc în loturi de 2 până la 3 până devin aurii, aproximativ 1 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Transferați pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante; lasa sa se scurga. Se condimentează cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista