Floarea Murdară

Floarea Murdară
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și băutură prietenoasă cu fodmap? Floarea murdară ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 226 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit, gin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Murdar Murdar Chai, Murdar Sue Murdar Martini, și Floare Pop.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați 6 fâșii largi de coajă din grapefruit, asigurându-vă că evitați miezul alb; pus deoparte. Strângeți 3 uncii de suc din grapefruit și puneți-l într-un recipient de 3 litri (păstrați sucul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Adăugați ginul, St-Germain, sucul de lămâie, zahărul și amarul de portocale în recipient și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bitter PortocaliuBitter Portocaliu
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
GinGin
3
Adăugați berea și amestecați ușor la combine.To serviți, răsuciți o coajă de grapefruit peste un pahar de bere sau o ceașcă și aruncați înăuntru. Se acoperă cu amestecul de bere și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista