Floare de susan, floarea soarelui și semințe de mac

Floarea de susan, floarea soarelui și semințele de mac este un fel principal care servește 1. O porție conține 2034 calorii, 67g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de semințe de floarea soarelui, plic drojdie ușor de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare includ Paie De Semințe De Mac Și Susan, Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), și Supă consistentă de fasole și kale, servită cu parmezan-susan și chipsuri de semințe de mac.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, drojdia și sarea într-un bol mare de amestecare. Puneți untul și frecați-l în făină.
Se amestecă semințele. Faceți o baie în centrul făinii și turnați aproape 300 ml apă caldă de mână (mai degrabă rece decât fierbinte), cu un cuțit cu lamă rotundă. Apoi amestecați suficient din apa rămasă și puțin mai mult dacă este necesar, pentru a aduna orice bucăți uscate în fundul vasului, până când amestecul se reunește ca un aluat moale, nu prea lipicios. Adunați-o într-o minge cu mâinile.
Puneți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați timp de 8-10 minute până când se simte neted și elastic, adăugând doar minimul de făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului.
Așezați bila de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată. Acoperiți cu un vas de sticlă mare, curat și curat și lăsați timp de 45 de minute-1 oră sau până când își dublează dimensiunea și se simte ușor și elastic. Momentul va depinde de căldura camerei.
Bateți înapoi aluatul frământând ușor doar de 3-4 ori. Vrei doar să elimini orice bule mari de aer, așa că prea multă manipulare acum va pierde ușurința aluaturilor. Se modelează într-o bilă, apoi se acoperă și se lasă 10 minute.
Formați aplatizând aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 25 x 19cm folosind articulațiile. Îndoiți ambele capete mai scurte în centru ca un plic, faceți o întoarcere, apoi aplatizați din nou în aceeași dimensiune și rulați foarte strâns, începând de la unul dintre capetele scurte. Sigilați ambele capete apăsând ferm cu partea laterală a mâinii.
Așezați pâinea pe o foaie de copt tapetată cu pergament, cu îmbinarea dedesubt. Folosind un cuțit foarte ascuțit, faceți 7-8 tăieturi diagonale pe lungimea pâinii, suficient de adânc pentru a se deschide ușor. Acoperiți și lăsați timp de 40-45 de minute sau până la aproximativ dublarea dimensiunii. Finalizați prin periaj între bare cu apă, apoi stropiți cu linii alternative de semințe.
Puneți o formă de prăjire în partea de jos a cuptorului cu 20 de minute înainte de a fi gata de coacere și încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Puneți pâinea înviată în cuptor, turnați cu grijă aproximativ 250 ml de apă rece în cositorul de prăjire (acest lucru va șuiera și va crea o explozie de abur pentru a vă oferi o crustă crocantă), apoi reduceți focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până devin aurii.
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Dacă atingeți partea de jos a pâinii dacă ar trebui să fie fermă și sunet gol.