Floare de primăvară RITZ

Floare de primăvară RITZ
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați RITZ Spring Flower. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 5. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crackers ritz, Oscar mayer pepperoni, cracker barrel cracker cuts vermont sharp-white Cheddar cheese și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Floare-putere RITZ, RITZ floare floare, și Brownies Cu Flori De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați feliile de brânză în forme de flori folosind un tăietor de prăjituri de 1-1/2 inci. Rezervați resturi pentru gustări sau alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Completați fiecare cracker cu 1 felie de pepperoni și 1 floare de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Pentru LegarePentru Legare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Așezați 1 felie de măsline în centrul fiecărei flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista