Fleur De Sel Caramele
Fleur De Sel caramele necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 291 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de porumb, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Fleur De Sel caramele, Fleur De Sel caramele, și Fleur De Sel Caramele.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie pătrată de 8 inci cu hârtie pergament, apoi periați ușor hârtia cu ulei, permițând hârtiei să se drapeze pe 2 fețe.
Într-o cratiță adâncă (6 inch Diametru * 4 1/2 inch adâncime), se amestecă împreună 1/4 cana de apa cu zahăr, și sirop de porumb, și se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Continuați să fierbeți până când amestecul are o culoare maro aurie caldă. Nu amestecați - doar rotiți tigaia pentru a amesteca. Urmăriți cu atenție, deoarece va arde rapid la sfârșit!
Între timp, într-o tigaie mică, aduceți smântâna, untul și 1 linguriță de fleur de sel la foc mic la foc mediu. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Când amestecul de zahăr are o culoare aurie caldă, opriți focul și adăugați încet amestecul de cremă la amestecul de zahăr. Ai grijă! Se va umfla violent. Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn și se gătește la foc mic mediu timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul ajunge la 248 de grade (bilă fermă) pe un termometru cu bomboane. Foarte atent (este fierbinte!) se toarnă caramelul în tigaia pregătită și se dă la frigider câteva ore până se întărește.
Când caramelele sunt reci, scoateți foaia din tigaie pe o tăietură.
Tăiați foaia în jumătate. Începând cu capătul lung, rotiți caramelul strâns într-un jurnal de 8 inci. Repetați cu a doua piesă.
Presărați ambele bușteni cu fleur de sel, tăiați capetele și tăiați fiecare buștean în 8 bucăți.
Tăiați hârtiile glacene sau pergament în pătrate și înfășurați fiecare caramel într-o hârtie, răsucind capetele. Păstrați la frigider și serviți caramelele răcite.