Fleur De Sel Caramele

Fleur De Sel Caramele
Fleur De Sel caramele necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 291 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de porumb, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Fleur De Sel caramele, Fleur De Sel caramele, și Fleur De Sel Caramele.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tigaie pătrată de 8 inci cu hârtie pergament, apoi periați ușor hârtia cu ulei, permițând hârtiei să se drapeze pe 2 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-o cratiță adâncă (6 inch Diametru * 4 1/2 inch adâncime), se amestecă împreună 1/4 cana de apa cu zahăr, și sirop de porumb, și se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Continuați să fierbeți până când amestecul are o culoare maro aurie caldă. Nu amestecați - doar rotiți tigaia pentru a amesteca. Urmăriți cu atenție, deoarece va arde rapid la sfârșit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp, într-o tigaie mică, aduceți smântâna, untul și 1 linguriță de fleur de sel la foc mic la foc mediu. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Când amestecul de zahăr are o culoare aurie caldă, opriți focul și adăugați încet amestecul de cremă la amestecul de zahăr. Ai grijă! Se va umfla violent. Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn și se gătește la foc mic mediu timp de aproximativ 10 minute, până când amestecul ajunge la 248 de grade (bilă fermă) pe un termometru cu bomboane. Foarte atent (este fierbinte!) se toarnă caramelul în tigaia pregătită și se dă la frigider câteva ore până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Când caramelele sunt reci, scoateți foaia din tigaie pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați foaia în jumătate. Începând cu capătul lung, rotiți caramelul strâns într-un jurnal de 8 inci. Repetați cu a doua piesă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Presărați ambele bușteni cu fleur de sel, tăiați capetele și tăiați fiecare buștean în 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
8
Tăiați hârtiile glacene sau pergament în pătrate și înfășurați fiecare caramel într-o hârtie, răsucind capetele. Păstrați la frigider și serviți caramelele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista