Fleică Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați carnea italiană. Această rețetă servește 35. O porție conține 84 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, lapte, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. de la pregătire la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Fleică italiană, Fleică Italiană, și Fleică Italiană.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Se amestecă pesmet și lapte într-un castron mare.
Adăugați carne, jumătate din sosul de roșii și ingredientele rămase; se amestecă doar până se amestecă.
Formați amestecul de carne în pâine ovală într-o tigaie superficială pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 1 oră. Lingurați sosul de roșii rămas peste fleică; coaceți 20 min. sau până când se face fleică (160F).