Fleică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fleică. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 388 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, morcovul, sosul dash worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie de dimensiuni medii, puneți 2 driblinguri de ulei de salată și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și sotati, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
În castron mare pune amestecul de morcov, carne de vită și restul de ingrediente, cu excepția pâine, pesmet și ketchup. Înmuiați pâinea în apă rece, apoi stoarceți apa (ca un burete) și scurgeți-o.
Se adaugă la carnea de vită măcinată și se amestecă. (Un mixer stand este poate ajuta la a face mai ușor.)
Adăugați pesmetul și amestecați.
Rulați în pâine fermă, întindeți ketchup-ul deasupra și puneți-l în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 până la 55 de minute sau până când este fiert. Scoateți și serviți fierbinte.