Fleacul de zmeură al lui Judy

Fleacul de zmeură al lui Judy
Fleacul de zmeură al lui Judy necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.51 pe portie, veți obține un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 568 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, vin marsala, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Fleacul de zmeură al lui Judy, Zmeură De Zmeură, și Zmeură De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron rezistent la căldură la viteză mare cu un mixer electric până se omogenizează bine. Bateți în 1/4 cană Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați peste oala cu apă clocotită, fără a lăsa vasul să atingă apa. Bateți aproximativ 8 minute sau până când amestecul se triplează în volum și temperatura ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional.
4
Bateți smântâna până la vârfurile moi într-un castron separat și adăugați 1/4 cană rămasă Marsala, bătând până se formează vârfuri rigide. Rezervați 1 cană de frișcă și pliați ușor frișca rămasă în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți fiecare felie de tort uniform cu gem. Împărțiți jumătate din amestecul de cremă uniform în 6 pahare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
GemGem
6
Adăugați 1 felie de tort în fiecare pahar. Împărțiți 1 halbă de zmeură uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
7
Adăugați un alt strat de umplutură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Chiar înainte de servire, fleacuri de top cu frișcă rezervată și 1 zmeură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista