Reteta turtă dulce fleac pere ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mere, cuișoare măcinate, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fleac De Pere De Turtă Dulce, Fleac De Turtă Dulce, și Fleac De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți turtă dulce: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt un 8-cu 8-in. tigaie de copt. Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, 1 linguriță. ghimbir măcinat, cuișoare și 1/2 linguriță. sare. Într-un castron mare, bateți 3/4 cană de zahăr granulat cu 1 ou până când este gros și palid. Se amestecă mere, melasă, 1 lingură. ghimbir proaspăt, ulei și 1/4 cană de apă fierbinte. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ghimbir Proaspăt
Bicarbonat De Sodiu
Sos De Mere
Scorțișoară
Melasă
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Bol
3
Se toarnă în tigaie și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Lăsați să se odihnească 5 minute; se întoarce pe raft și se lasă să se răcească.
5
Se taie în 1-in. cuburi.
6
Gatiti pere: topiti 2 linguri. unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pere. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 7 minute. Se amestecă zahărul brun, 1/2 linguriță. ghimbir măcinat și 1/4 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
Zahăr Brun
Pere
Sare
8
Faceți cremă: într-o tigaie la foc mediu, bateți jumătate și jumătate, 3 ouă, 1/2 cană zahăr granulat, amidon de porumb și 1/4 linguriță. sare până se îngroașă, 10 minute. Scoateți focul; se amestecă vanilia și 2 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Amidon De Porumb
Cremă
Vanilie
Unt
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
9
Frișcă: într-un castron mare, bateți smântâna, zahărul pudră și restul de 1/2 linguriță. ghimbir proaspăt până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ghimbir Proaspăt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Asamblați fleac: puneți jumătate din cuburile de turtă dulce într-un vas sau un vas de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se presară cu jumătate de coniac. Puneți jumătate din pere și lichid peste turtă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Pere
12
Se toarnă jumătate de cremă peste pere. Se acoperă cu jumătate de frișcă și jumătate de ghimbir cristalizat. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Frișcă
Cremă
Pere
13
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 1 zi.