Fleac De Caise-Zmeură

Fleac De Caise-Zmeură
Rețeta de caise-zmeură este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 30 de porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de topping biciuit cu bici rece, zmeură, jardiniere migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fleac De Caise, Fleac de caise-cireșe, și Fleac De Caise-Cireșe.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 min. sau până se amestecă bine. Se amestecă coaja de lămâie. Se amestecă ușor în 2 căni de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați jumătate din cuburile de tort în partea de jos a 2-1 / 2-qt. bol de servire cu față dreaptă. Puneți jumătate din amestecul de budincă peste cuburi de tort; se acoperă cu jumătate din fructe. Repetați toate straturile. Se acoperă cu restul de topping bătut și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit. Păstrați desertul rămas la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista