Fleac De Caise-Cireșe

Fleac De Caise-Cireșe
Rețeta de caise-cireșe ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 357 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, extract de vanillan, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fleac de caise-cireșe, Fleac De Caise, și Fleac De Caise-Zmeură.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita medie la foc mic timp de aproximativ 10 minute sau pana cand caisele incep sa elibereze sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Așezați felii de tort pe hârtie cerată. Folosind un pahar standard" rocks", tăiați 12 cercuri de tort. Când caise sunt reci, piure în blender 2 minute sau pana se omogenizeaza. Acoperiți și refrigerați 30 de minute. Se amestecă iaurtul în amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați câteva jumătăți de cireșe pe fundul unui pahar cu pietre. Lingură 2 linguri amestec de iaurt-caise peste cireșe; se acoperă cu o felie de tort; repetați de două ori. Se acoperă cu cireșe și un strop de amestec de iaurt-caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
CaiseCaise
IaurtIaurt
5
Auto
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista