Fleac cheesecake

Fleac cheesecake
Cheesecake fleac este o rețetă Europeană care servește 10. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 225 de fani. Dacă aveți zahăr glazură, împachetați jeleu de zmeură, zahăr tos auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Căpșuni Cheesecake Fleac, Dovleac Cheesecake Fleac, și Căpșuni Cheesecake Fleac.

Instrucțiuni

1
Puneți gelatina într-un castron cu apă rece pentru a se înmuia. Măsurați pudra de cremă într-un castron mare, adăugați 3 linguri de lapte și amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Încălziți laptele rămas și 100 ml de cremă dublă într-o tigaie mică. Când aburiți, turnați peste pasta de cremă și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Se toarnă înapoi în tigaie și se încălzește, amestecând continuu până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Se ia de pe foc. Strângeți excesul de apă din frunzele de gelatină și bateți-le în cremă. Clătiți vasul, turnați crema înapoi, apoi acoperiți suprafața cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Ungeți o formă de arc de 23 cm și tapetați cu un strat dublu de folie alimentară pentru a acoperi baza și părțile laterale. Înfășurați exteriorul cutiei în folie, acest lucru va prinde orice scurgere de jeleu. Blitz biscuiții la firimituri fine, adăugați untul și blitz din nou. Introduceți amestecul în baza cositorului și împingeți ferm în jos cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Puneți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare și amestecați împreună folosind un tel electric până se combină bine. Dați cremei un tel rapid pentru a-l slăbi puțin, apoi adăugați la amestecul de cheesecake și bateți pentru a combina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
ArahideArahide
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Se toarnă în tablă și se nivelează suprafața. Atingeți cositorul pentru a elimina orice bule de aer (esențial nu există goluri între cheesecake și folia alimentară sau jeleul se va inunda în pasul următor). Se răcește timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
8
Alcătuiți jumătate din Jeleu urmând instrucțiunile ambalajului, apoi lăsați să se răcească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
9
Se toarnă peste cheesecake, se acoperă cu fructe de pădure congelate și se pune la frigider timp de 1 oră. alcătuiți jeleul rămas cu 30 de minute înainte de a scoate cheesecake-ul din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
Se toarnă peste al doilea strat de jeleu și se lasă să se fixeze încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
11
Puneți smântâna rămasă, zahărul glazurat și Sherry (dacă folosiți) într-un castron și bateți până când sunt biciuite ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Transferați într-o pungă de conducte.
13
Scoateți cheesecake-ul din staniu, îndepărtați folia alimentară.
14
Așezați pe o farfurie și pipați crema în jurul marginii. Cel mai bine servit în ziua respectivă, dar se va păstra la frigider timp de 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista