Flan De Porumb
Reteta Flan de porumb este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pătrunjel, amestec de sos demi-glace, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Flan De Porumb dulce cu porumb ceainic, Garnitură De Flan De Porumb, și Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez).
Instrucțiuni
Procesați porumbul într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele.
Se toarnă amestecul în cupe de cremă cu unt de 8 (6 uncii) sau ramekins.
Așezați căni într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Adăugați apă fierbinte în vas la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când este setat.
Scoateți cremele din apă și răciți 5 minute pe un suport de sârmă. Inversați pe plăci.
Pregătiți sosul demi-glace conform instrucțiunilor pachetului.
Procesați pătrunjelul și uleiul în blender până se omogenizează.
Serviți sosul demi-glace și uleiul de pătrunjel cu flan de porumb.
Notă: pentru amestecul de sos demi-glace am folosit marca Knorr.