Flan de ouă pe crustă de scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frișcă grea, scorțișoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Ouă, Flan De Scorțișoară, și Plăcintă cu dovleac cu ouă cu crustă de turtă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un vas mic pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de frișcă într-un alt castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mediu până laamestecat. Bateți în amestecul de gălbenuș (amestecul poatearata coagulat). Bateți în amestecul de făină doarpână când se amestecă (aluatul va fi ușor lipicios).Folosind mâinile făinoase, adunați aluatul împreunăși formați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Gălbenuș De Ou
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Lăsați să se înmoaie ușor latemperatura camerei înainte de rulare.
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Intindeti aluatul pe ușorhârtie pergament inflorita la 9-inch rotund.Folosind 8 1/2-inch-diametru placă ca ghid, decupaj rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Transferați aluatul rotund, încă pornitpergament, la foaia de copt. Pierce aluatpeste tot cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți până când crusta este de aurmaro și coapte, 28 până la 30 de minute.Se răcește crusta complet pe foaia de copt. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Combinați 1 cană de zahăr, 1/3 cană de apă și sirop de porumb într-o cratiță medie grea. Se amestecă peste căldură medie-micăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura șifierbeți fără a amesteca până când amestecul se transformă în chihlimbar profund, ocazional învârtind tigaieși perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 10 minute. Turnați imediatcaramel în tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci. Folosind mănuși de cuptor pentru a proteja mâinile, înclinați tigaia pentru a învârti caramelul peste partea de jos și la jumătatea laturilor tigaiei. Răcorîn timp ce pregătiți cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Mitt
Tigaie
2
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle,1 cană smântână și 1/4 cană zahăr într-un castron marepentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați 1 cană smântână, lapte,ROM, nucșoară și 1/2 cană zahăr într-o cratiță mare.Amestecați amestecul de rom la foc mediu până când zahărul se dizolvă; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Treceți treptat amestecul de rom fierbinteîn amestecul de gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Cremă
Zahăr
Lapte
Gălbenuș De Ou
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Se toarnă amestecul prin finetrainer în tava de tort cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
6
Puneți tava de tort în tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni pe părțile laterale ale tăvii de tort. Acoperiți tigaia de prăjirelab cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
Folie De Aluminiu
8
Coaceți flanul până când este setat, aproximativ 1 oră 40 de minute (Centrul Se poate mișca ușor când tigaia este agitată ușor, dar partea de sus se va simți setată când este ușor apăsată).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor; lăsați flanul să stea în tigaie cu apă10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
10
Scoateți tava de tort din prăjiturătigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
11
Transferați direct la frigider; răcitdescoperit peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția nucșoarei, într-un castron mare.Folosind mixerul electric, bateți până la vârfuri form.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.Acoperiți și răciți. Rewhisk să se îngroașe, dacă este necesar, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Rulați cuțit mic în jurul flanului pentru a slăbidin tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
3
Așezați crusta coaptă deasupra flanului întigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Așezați platou mare deasupra flanului cu crustă.Folosind ambele mâini și ținând platoul și tigaia cu flan ferm împreună, inversați flanwith crust pe platou. Răzuiește orice caramelrămânând în tigaie peste flan. Centru de top offlan cu movilă de rom frisca.
Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Flaco Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.