Flan de ouă pe crustă de scorțișoară

Flan de ouă pe crustă de scorțișoară
Flan de ouă pe crustă de scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 444 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frișcă grea, scorțișoară măcinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Ouă, Flan De Scorțișoară, și Plăcintă cu dovleac cu ouă cu crustă de turtă dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente într-un vas mic pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de frișcă într-un alt castron mic pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mediu până laamestecat. Bateți în amestecul de gălbenuș (amestecul poatearata coagulat). Bateți în amestecul de făină doarpână când se amestecă (aluatul va fi ușor lipicios).Folosind mâinile făinoase, adunați aluatul împreunăși formați în disc. Înfășurați în plastic; se răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să se înmoaie ușor latemperatura camerei înainte de rulare.
4
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Intindeti aluatul pe ușorhârtie pergament inflorita la 9-inch rotund.Folosind 8 1/2-inch-diametru placă ca ghid, decupaj rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Transferați aluatul rotund, încă pornitpergament, la foaia de copt. Pierce aluatpeste tot cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când crusta este de aurmaro și coapte, 28 până la 30 de minute.Se răcește crusta complet pe foaia de copt. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiși depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Combinați 1 cană de zahăr, 1/3 cană de apă și sirop de porumb într-o cratiță medie grea. Se amestecă peste căldură medie-micăpână când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura șifierbeți fără a amesteca până când amestecul se transformă în chihlimbar profund, ocazional învârtind tigaieși perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 10 minute. Turnați imediatcaramel în tigaie de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci. Folosind mănuși de cuptor pentru a proteja mâinile, înclinați tigaia pentru a învârti caramelul peste partea de jos și la jumătatea laturilor tigaiei. Răcorîn timp ce pregătiți cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
2
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți gălbenușurile de ou, ouăle,1 cană smântână și 1/4 cană zahăr într-un castron marepentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați 1 cană smântână, lapte,ROM, nucșoară și 1/2 cană zahăr într-o cratiță mare.Amestecați amestecul de rom la foc mediu până când zahărul se dizolvă; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Treceți treptat amestecul de rom fierbinteîn amestecul de gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Se toarnă amestecul prin finetrainer în tava de tort cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
6
Puneți tava de tort în tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni pe părțile laterale ale tăvii de tort. Acoperiți tigaia de prăjirelab cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți flanul până când este setat, aproximativ 1 oră 40 de minute (Centrul Se poate mișca ușor când tigaia este agitată ușor, dar partea de sus se va simți setată când este ușor apăsată).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor; lăsați flanul să stea în tigaie cu apă10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
10
Scoateți tava de tort din prăjiturătigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
11
Transferați direct la frigider; răcitdescoperit peste noapte. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
1
Combinați toate ingredientele, cu excepția nucșoarei, într-un castron mare.Folosind mixerul electric, bateți până la vârfuri form.DO înainte: se poate face cu 2 ore înainte.Acoperiți și răciți. Rewhisk să se îngroașe, dacă este necesar, înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Rulați cuțit mic în jurul flanului pentru a slăbidin tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
3
Așezați crusta coaptă deasupra flanului întigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Așezați platou mare deasupra flanului cu crustă.Folosind ambele mâini și ținând platoul și tigaia cu flan ferm împreună, inversați flanwith crust pe platou. Răzuiește orice caramelrămânând în tigaie peste flan. Centru de top offlan cu movilă de rom frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați ușor crema cu nucșoară rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniolă în meniu? Încercați să împerecheați cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Flaco Tempranillo cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
OcaziiCrăciun
Revista