Flanul de migdale-portocaliu necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 527 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți gălbenușuri de ou, ouă, migdale tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Funcționează bine ca un desert accesibil. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Flan De Migdale, Flan De Pere De Migdale, și Flan de curmale cu migdale fragile.
Instrucțiuni
1
Presărați zahăr într-o cakepan rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
2
Se pune la foc mediu și se gătește, înclinând tigaia sau amestecând până când zahărul se topește și devine un maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc. (
4
Amestecul se poate sparge ușor pe măsură ce se răcește.)
5
Procesați laptele condensat și următoarele 6 ingrediente într-un blender 15 secunde; se toarnă peste zahăr caramelizat. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și puneți - o într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
6
Se toarnă apă fierbinte în tigaie mai mare la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți tigaia din apă; Descoperiți și răciți în tigaie pe un suport de sârmă cel puțin 30 de minute. Acoperiți și răciți 8 ore. Slăbiți marginile cu un cuțit subțire. Inversați flanul pe placa de servire; aranjați secțiuni portocalii deasupra.